Branşlar

Açı Spor Kulübünde tüm branşlar U9 kategorisinde, 3. Sınıfta başlamaktadır. 2. Sınıfın son aylarında Beden Eğitimi derslerine girilerek yapılan testlerde belirlenen öğrenciler kendi seçimleri ile takıma alınırlar ve 10 sene sürecek takım hayatları başlamış olur.

Öğrenciler, sıfırdan branş eğitimini Açı Spor Kulübünün spor felsefesine göre alırlar. Felsefesi, sporun doğrularını öğretmek olan Açı Spor Kulübü, bir çok öğrencisi mezun etmiş ve halen daha çalıştırmaktadır.

Bu süreçte, sayısız antrenman, sayısız maç, tecrübelerini geliştirecekleri bir çok yurt dışı ve yurt içi turnuva öğrencilerimizi beklemektedir. Her sene yapılan gelişim kampları ise, eğitim sürecini hızlandırmaktadır.
Takımlarımız, Türkiye Spor Federasyonları, Türkiye Okul sporları ve İstanbul Gelişim Ligi gibi liglerde karşılaşmalara katılmaktadırlar.

Aşağıda, yaş gruplarına göre takımları, öğrenci sayılarını, yılda yaptığı maç sayısı gibi istatistikleri görebilirsiniz.

Basketbol

Voleybol