Kamplar

Her çocuk ayrı bir birey olsa da kampların tüm çocuklar için faydalı olduğuna inanıyoruz. Çocuğunuzun ilgi alanları ne olursa olsun, kamp çocukların önemli sosyal, duygusal ve bilişsel becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Hepsinden iyisi, çocuklar kampta ömür boyu sürecek anılar yaratırlar.

Kampların çocuklara faydaları:

– Yaşam boyu becerileri geliştirir.

– Bağımsızlığı teşvik eder.

– Oyun için zaman ayırır.

– Takım oyununu öğretir.

– Dayanıklılığı öğretir.

– Ekransız eğlenceli aktiviteler sunar.

– Doğa ile bağlantıyı teşvik eder.

– Büyümeyi destekler

– Benlik saygısı oluşturur.

– Sağlıklı yaşamı destekler.

– Dostlukları besler

– Çocuklara farklılıklara saygı duymayı öğretir.

– Çocukların entelektüel olarak katılımını sağlar.

– Güvenli bir ortamda büyümeyi teşvik eder.

– Çocuklara bir amaç duygusu verir.

Fransızca Dil ve Spor Kampı

Ucpa Fransızca Dil ve Spor Kampı, öğrencilerin hem kendilerini, hem de arkadaşlarını okulun dışında bireysel özellikleriyle keşfettikleri, yabancı dil pratiğini spor etkinlikleriyle harmanladıkları bir kamptır.

Nisan Ara Tatili Kampı

Sporcularımız, Nisan ara tatili kampını, Antalya da bulunan takımlar ile dostluk maçları yaparak geçirirler. Baharın tadını bu güzel şehir ve bu güzel otelde çıkarırlar. Arkadaşları ile yeni bağlar kurar, yeni maceralar yaşarlar.

Antalya Futbol Turnuvası

Antalya turnuvasının amacı, tüm yıl yapılan antrenmanlarda kazanılan becerilerin turnuva ortamında pekiştirilmesi, takım bütünlüğü ve arkadaşlığı oluşturulmasıdır. Öğrencilerimiz serbest zamanlarında, takım oyunları oynayarak takım olgusunu geliştireceklerdir.

Çanakkale Surf ve Spor Kampı

Kampımızın amacı, çocuklara Windsurf’ü
sevdirmek ve bu alan da eğitmektir. Bu
nedenle günde iki saat Windsurf dersi